Träningar och tävlingar. Som blir av och som vi missar...

Nu var det ett tag sedan jag skrev nåt här - igen.

Elly har varit på ultraljudsundersökning och är konstaterad dräktig med Docs Leaguer sedan 12e maj för ett aprilföl nästa år vilket jag ser mycket fram emot. :-) Sen är ett till sto konstaterat dräktig och ett är ännu kvar för ombetäckning.

Jag och Reggie har varit med på årets upplaga av Ride Camp i Sundsvall. Fyra väldigt roliga, intensiva och mycket lärorika dagar med många trevliga deltagare och tre mycket kompetenta tränare från USA. Tummen upp på det! Vi kommer garanterat att vara med nästa år igen om det arrangeras nåt och har fått en massa att träna vidare på under vintern.

Förra helgen var vi även till årets upplaga av Vattlångstävlingarna - en superdupervarm lördag med strålande sol och som ett brev på posten sprängande huvudvärk trots flera liter bäljande av vatten! Reggie var väldigt pigg och inte alls med på noterna. Men det var väl mitt eget fel egentligen. Vi har inte tränat tillräckligt och har inte tävlat sedan augusti förra året så det finns inte direkt någon tävlingsrutin varken för mig eller honom. Fick dock mycket beröm för hans rörelser så vi får väl mest lov att träna vidare på att uppföra oss när vi är ute på. Jag hoppas kunna åka på KMet om nån vecka i alla fall och få lite revanch, åtminstone på utförandet om än inga placeringar. Något Nationals blev det inte heller i år eftersom jag jobbar långvecka. Kommer igen en annan gång...

Håller på att boka resa inför januariledigheten. Blir nog en tripp till Gran Canaria tillsammans med sambo, vänner och deras dotter. Vintern känns redan lite lättare att ta sig igenom när man har något att se fram emot mitt i.

Utnyttjar sommaren och vad den har att erbjuda så mycket det bara går för tillfället. Badar, solar, läser böcker, plockar bär, saftar och syltar och står i. Har gjort hjortronsylt för flera år framåt och svartvinbärsbladsaft som blir klar efter helgen. Har plockat hallon och ska plocka blåbär, svartvinbär och svamp nu till veckan när det vankas ledighet igen så vi slipper all sylt och saft med tvivelaktiga ingredienser i under vintern.
Idag bjöd sambon på smultron med vaniljglass till frukost när jag vaknade efter nattjobb. 
Det är inte varje dag - men det borde det vara!
Undra just vad jag ska hitta på i gengäld?

Tål att funderas på! 

Ha det!

 

4 aug 2013