Så var vi hemma igen från clinicen...

Hej!

Nu lovade jag ju att uppdatera så fort vi kom hem igen från Sara-clinicen, men husförsäljning och allt som hör det till har tagit det mesta av min lediga tid.

Vi åkte i alla fall ner till Uppsalatrakten på fredag eftermiddag och blev bjudna på mat så fort vi var installerade. Mat och gott fika verkar vara ett genomgående tema när man besöker Sandbyholm för det kändes som att jag rullade när vi åkte hem. :-) Eftersom jag vet att Reggie brukar tagga igång rätt rejält när han kommer på nya platser (eller är det kanske jag?) så red jag ett rejält pass direkt efter middagen och gick sedan och sov. Lördagen bjöd på Pleasure och Trail för oss. Vi fick själv välja disciplin. Söndagen körde vi Hunter under Saddle på förmiddagen och mer Pleasure och stärkande galopparbete på eftermiddagen. Hela clinicen var i alla fall väldigt givande. Vi åker igen om det ges tillfälle. Reggie var pigg som attan först men det lossnade rejält under helgen och har hållit i sig bra nu efteråt också.

Vi har även börjat vara med på hopplektion på ridskolan när det är "Mod och Balans" vissa fredagkvällar. Vi har hunnit med två gånger hittills och för någon som inte har hoppat tidigare och en som inte har hoppat sedan 14-års åldern så går det riktigt bra. Känner att han gör precis allt jag ber om och hoppar alltid (hittills!) trots vissa misstag från min sida. Jätteroligt med lite omväxling tycker både jag och Reggie. Nu satsar vi på Hunter Hack inför nästa tävlingssäsong.

Elly är mysigare än vanligt med sina dräktighetshormoner i omlopp och Doc är lugn och beskedlig i avsaknad av brunstande ston i närheten. Inte för att han är speciellt hingstig annars heller, men han vet vad som ska göras och gör det gladeligen. Han ska sättas igång nu i vinter lite smått. Söker en seriös vuxen medryttare som kan ta honom med ut i skogen. Någon som känner sig manad eller vet av någon får gärna kontakta mig. :-)

Vinterhagen färdigställs imorgon och lösdriften ska göras i ordning och bäddas. Helt otroligt vilken höst vi har haft! Nästan november och grästillväxt fortfarande. I helgen får hästarna och kossorna flytta hem igen.

17 november håller jag en westernpresentationoch demonstration på Bollnäs Ridsällskap. Välkommen dit om du är intresserad av att lyssna/titta. Det finns fika och andra föreläsare och händelser på plats också.

 

På återseende!

17 okt 2013